Even voorstellen

Mijn naam is Chaim Zonnenberg. Van jongs af aan heb ik een passie gehad voor software ontwikkeling. Ik houd van ingewikkelde uitdagingen, analyseren en ondernemen. 

In de achterliggende 15 jaar heb ik gewerkt als software ontwikkelaar en architect. Ik werkte veel in scrum teams en hield me graag bezig met het oplossen van ingewikkelde zaken waar het team normaal gesproken niet aan toe kwam. Ik merkte dat ik het gewone werk steeds minder leuk begon te vinden, maar ondertussen begonnen teamgenoten me wel steeds vaker te vragen voor de complexere klussen. In 2018 besloot ik om me hier volledig op te richten. Ik startte een bedrijfje in het oplossen van ingewikkelde technische problemen bij software development: Software Assist.

Tegenwoordig help ik software developers met complexe uitdagingen waar ze zelf geen tijd voor hebben. Onlangs heb ik bijvoorbeeld klanten geholpen bij een cloud migratie naar Azure, een SSO-implementatie met IdentityServer en een algoritme voor het bewerken van MP4-videobestanden.

Meer weten?

Bekijk linkedin profiel Bekijk LinkedIn Profiel

Neem contact op